Medidyne OY

Medidyne Oy on suomalainen lääkintälaitteiden ja sairaalatarvikkeiden maahantuontiyritys, joka myy ja markkinoi korkealaatuisia ja edistyksellisiä laitteita ja tarvikkeita terveydenhuollon eri sektoreille.

Medidyne Oy keskittyy erityisesti akuutti-, ensi- ja tehohoidon, anestesian sekä kardiologian tuotteisiin ja ratkaisuihin, joiden tarkoituksena on osaltaan pelastaa ihmishenkiä.

Medidyne Oy:n päätoimipaikka sijaitsee Vantaalla. Lisäksi meillä on toimipiste Oulussa Technopolis Medipoliksen tiloissa. Päävarastomme sijaitsee Tanskassa, mistä tuotteet toimitetaan suoraan loppuasiakkaille Suomeen.

Henkilöstöömme kuuluu kymmenen alan ammattilaista, jotka omaavat vahvan kokemuksen edustamistamme tuotteista sekä myynnin ja huollon että loppukäyttäjän osalta.

Medidyne Oy on osa pohjoismaista Medidyne-konsernia, jonka pääkonttori on vuonna 2002 perustettu tanskalainen Medidyne Aps. Lisäksi konserniin kuuluvat omat maaorganisaatiot Ruotsissa ja Norjassa. Yritys työllistää Pohjoismaissa tällä hetkellä yli 50 motivoitunutta ja ammattitaitoista työntekijää.

Lue lisää kasvavasta tuotevalikoimastamme Tuotteet- ja Tuotealueet-sivuiltamme.

Medidyne - Making a difference

Liiketoimintamme perustuu ihmishenkiä pelastavien tuotteiden ja palvelujen myyntiin. Toiminta-ajatuksenamme on olla enemmän kuin vain myyntiyritys – tahdomme olla kehityksen edelläkävijöitä ja muutoksen tekijöitä – joka päivä.

Palkitsevinta työssämme on osallistua yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa ihmishenkien pelastamiseen ja potilaiden elämänlaadun parantamiseen myymiemme tuotteiden avulla. Koska tuotteemme ovat elintärkeitä kriittisissä hoitotilanteissa, tavoitteemme on tarjota turvallisia ja tehokkaita sekä potilas- ja käyttäjäystävällisiä tuotteita ja palveluita.

Olemme määritelleet kolme perusarvoa, joihin sitoudumme päivittäisessä työssämme:

  • Sitoutuminen
  • Ammattilaisuus
  • Vastuuntunto

Näiden arvojen avulla tahdomme olla kehityksen edelläkävijöitä ja muutoksen tekijöitä – joka päivä.

www.medidyne.fi

Medidynen toimisto

ZOLL Medical

Paul Zoll ZOLL Medical Corporation on maailman johtavia defibrillaattorien valmistajia.

Yrityksen historia alkoi yli 50 vuotta sitten, kun Harvard Medical Schoolin professori Paul Zoll teki ensimmäiset ulkoista defibrillaatiota soveltavat kliiniset kokeet ihmisillä. Nykyisin ZOLL kehittää ratkaisuja, jotka parantavat eloonjäämismahdollisuuksia sydänpysähdyksen jälkeen.

Ainutlaatuisten tuotteidensa ansiosta ZOLL on yksi Yhdysvaltain nopeimmin kasvavista yrityksistä. Suomessa asiakkaina on monia johtavia sairaaloita ja yksityisyrityksiä sekä julkisia organisaatioita.

www.zoll.com