Evästeet ja yksityisyyden suojaa koskevat periaatteet

Kun vierailet verkkosivustossa defibrillaattori.fi, sinusta kerätään tietoja, joita käytetään sivulla näkyvän sisältömme mukauttamiseen ja parantamiseen. Ellet halua, että tietoja kerätään, sinun on poistettava evästeet (ks. ohje) ja lopetettava verkkosivuston käyttö. Seuraavassa on selostettu kerättävät tiedot, niiden tarkoitus ja se, millä kolmansilla osapuolilla on niihin pääsy.

Evästeet

Verkkosivuilla käytetään evästeitä. Eväste on tietokoneellesi, mobiililaitteeseesi tms. vastaavaan laitteeseen tallennettava tekstitiedosto, jonka avulla voidaan tunnistaa laite, muistaa asetukset, laatia tilastoja ja kohdentaa mainoksia. Evästeet eivät voi sisältää haittaohjelmia, kuten viruksia.

Verkkosivustossa käytetään evästeitä, esim. IP-osoitteen tietoja, seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tekninen toiminnallisuus, jolla voimme muistaa sivustoa käyttäessäsi tekemäsi valinnat ja toiminnot.
  • Verkkosivuston käyttökokemuksen optimointi.
  • Verkon käyttötilastot, jotta tiedämme, paljonko verkkosivuilla on kävijöitä.
  • Markkinoinnin kohdentaminen käyttäjille.

Mitä tietoja evästeiden avulla kerätään?
Evästeitä käytetään edellä mainittuihin tarkoituksiin verkkosivuston käyttäjien määrää sekä verkkosivuston liikennettä koskevien tietojen keräämiseen. Näin voimme mukauttaa sisältöä ja mainontaa sekä muodostaa tilastoja verkkosivuston käytöstä. Pääasiassa evästeitä käytetään palvelumme osana voidaksemme näyttää sisältöä, joka on sinulle mahdollisimman asianmukaista. Jäljempänä on yleiskuvaus verkkosivuston evästeiden käytöstä ja tähän liittyvistä yhteistyökumppaneistamme. Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Voit aina poistaa evästeet käytöstä, ks. jäljempänä.

Näin poistat evästeet ja estät niiden käytön
Käyttäjänä voit itse päättää, haluatko hyväksyä tai poistaa kaikki evästeet vai tehdä valinnan erikseen verkkosivustokohtaisesti. Voit myös estää evästeiden käytön kokonaan. Voit tehdä yksittäisiä asetuksia selaimesi asetuksista. Jos poistat evästeitä tai estät niiden käytön, mainokset voivat olla sinun kannaltasi vähemmän kiinnostavia ja ne voivat näkyä useammin. Lisäksi vaarana on, etteivät verkkosivut toimi optimaalisesti ja ettet saa kaikkea sisältöä näkyviin.
Näin poistat evästeet ja estät niiden käytön

Lisätietoja evästeistä
Lisätietoja evästeistä saat Viestintäviraston verkkosivuilta.

Mitä evästeitä verkkosivuilla käytetään?
Evästeilmoitus on päivitetty 5.3.2018.

Välttämätön (0)
Välttämättömät evästeet auttavat tekemään verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivulla siirtymisen ja sivuston suojattujen alueiden käytön. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
Functional (0)
Functional cookies allow a website to remember information that changes the way the website looks or behaves. Eg. your preferred language or region you are in.
Tilastot (3)
Tilastoevästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivustojen kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja nimettömästi.
Nimi Tarjoaja Tarkoitus Voimassa
_ga zollaed.fi Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website. 2 vuotta
_gat zollaed.fi Used by Google Analytics to throttle request rate. Session
_gid zollaed.fi  Registers a unique ID used to track statistics about how the visitor uses the website. Session
Markkinointi (3)
Markkinointievästeitä käytetään verkkosivustoilla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille..
Nimi Tarjoaja Tarkoitus Voimassa
GPS youtube.com Registers a unique ID on mobile devices to enable tracking based on geographic GPS location. Session
NID google.com Registers a unique ID that identifies the user’s device for return visits. The ID is used to target ads.
VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com Tries to estimate the users’ bandwidth on pages with integrated YouTube videos. 179 päivää
YSC youtube.com Registers a unique ID to track statistics about what videos from YouTube the user has seen Session

Henkilötiedot

Henkilötietoja ovat kaikki erilaiset tiedot, jotka jollakin tavalla liittyvät sinuun. Kun käytät verkkosivujamme, keräämme ja käsittelemme eräitä tällaisia tietoja. Tämä tapahtuu esim. lukiessasi yleisesti sisältöä, tilatessasi uutiskirjeemme, osallistuessasi kilpailuihin tai tutkimuksiin, rekisteröityessäsi käyttäjäksi tai tilaajaksi, käyttäessäsi muuten palveluja tai tehdessäsi ostoksia verkkosivujen kautta.

Keräämme ja käsittelemme tyypillisesti seuraavan tyyppisiä tietoja: tietokoneesi, tablettisi tai matkapuhelimesi yksilöllinen tunniste ja tekniset tiedot, IP-osoitteesi, maantieteellinen sijaintisi sekä avaamasi sivut (mielenkiinnon kohteet). Mikäli itse annat tähän nimenomaisen suostumuksesi ja itse syötät tiedot, käsittelemme lisäksi seuraavia tietoja: nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite ja maksutiedot. Tämä tapahtuu tyypillisesti kirjautumisen tai ostoksen yhteydessä.

Turvallisuus
Olemme toteuttaneet tekniset ja organisatoriset toimenpiteet, joilla estetään tietojesi vahingossa tapahtuva tai luvaton poistaminen, julkaiseminen, hävittäminen, heikkeneminen tai joutuminen asiattomien tietoon, väärinkäyttö tai muu lainvastainen käsittely.

Tarkoitus
Tietoja käytetään käyttäjän tunnistamiseen ja sellaisten mainosten näyttämiseen, jotka todennäköisimmin kiinnostavat sinua, ostostesi ja maksujesi rekisteröimiseen sekä pyytämiesi palvelujen toimittamiseen, esim. uutiskirjeen lähettämiseen. Lisäksi käytämme tietoja palvelujemme ja sisältöjemme optimointiin.

Säilytysaika
Tietoja säilytetään lain sallima aika, ja poistamme ne, kun niitä ei enää tarvita. Säilytysaika riippuu tietojen luonteesta ja säilytyksen perusteesta. Siksi ei ole mahdollista ilmoittaa yleistä määräaikaa, jolloin tiedot poistetaan.

Tietojen luovuttaminen
Verkkosivujen käyttöäsi koskevat tiedot, vastaanottamasi ja mahdollisesti napsauttamasi mainokset, maantieteellinen sijaintisi, sukupuolesi ja ikäryhmäsi ym. luovutetaan kolmansille osapuolille sikäli kuin nämä ovat tiedossa. Nämä kolmannet osapuolet on mainittu edellä kohdassa Evästeet. Tietojasi käytetään mainonnan kohdentamiseen.

Lisäksi käytämme eräitä kolmansia osapuolia tietojen säilyttämiseen ja käsittelemiseen. Nämä käsittelevät tietoja ainoastaan meidän puolestamme eivätkä saa käyttää tietoja omiin tarkoituksiinsa.

Henkilötietoja, esim. nimi ja sähköpostiosoite ym., luovutetaan vain jos annat tähän suostumuksesi. Käytämme ainoastaan sellaisia henkilötietojen käsittelijöitä, jotka toimivat EU:ssa tai sellaisissa maissa, jotka takaavat tiedoillesi riittävän suojan.

Pääsy tietoihin ja valitukset
Sinulla on oikeus saada tieto siitä, mitä sinua koskevia henkilötietoja käsittelemme. Lisäksi voit milloin tahansa kieltää tietojen käytön. Voit myös peruuttaa suostumuksesi sinua koskevien tietojen käsittelyyn. Jos sinua koskevat käsiteltävät tiedot ovat virheellisiä, sinulla on oikeus pyytää niiden oikaisemista tai poistamista. Tätä koskevat yhteydenotot voi tehdä osoitteeseen info@medidyne.fi. Jos haluat valittaa tekemästämme henkilötietojesi käsittelystä, voit myös ottaa yhteyttä tietosuojavaltuutettuun.

Omistajan tiedot

Verkkosivuston omistaja ja julkaisija:

Medidyne Oy
Perintötie 2b
01510 Vantaa
Tel.: +358 20 734 4350
Email: info@medidyne.fi