Ensiapuvälineet

Kun käytössäsi on oikeat ensiapuvälineet, olet aina valmis auttamaan.

Medidyne Oy tarjoaa defibrillaattorien lisäksi laajan valikoiman laadukkaita ensiapuvälineitä ja ‑tarvikkeita. Valikoimaamme sisältyy mm. verenpainemittareita, pulssioksimetrejä, akuuttihoitolaukkuja, turvaliivejä, elvytyssuojia, AED-opasteita ym.

Jäljempänä on esimerkkejä tuotevalikoimastamme. Ota yhteyttä – annamme mielellämme lisätietoja.

 

AED kyltti

Opasteet

Tarrat ja kyltit opastamaan ZOLL AED defibrillaattorin sijanti

Kun defibrillaattoria tarvitaan, sitä ei ole aikaa etsiä. Siksi sen sijainti on tärkeä merkitä selkein kyltein. Kyltit ja tarrat noudattavat kansainvälistä ISO 7010 -standardia. Ne ovat selkeitä ja niiden vihreävalkoinen väritys viittaa ensiapupakkauksiin.

Medidyne tarjoaa useita erilaisia merkkejä, jotka löydät Tarvikelistastamme.

Esimerkkejä:

  • Kolmiomallinen, kova, heijastava AED-kyltti
  • A4 ja A5 kokoinen AED-kyltti ja -tarra
  • AED-tarra nuolimerkein tekstillä ”defibrillaattori” (6 x 9 cm)

ESITTEET

ZOLL AED defibrillaattori -tarvikelista

Elvytyssuoja

Elvytyssuoja puhalluselvytystä varten

Elvytyssuoja on käytetyin puhalluselvytysnaamari. Tuotteessa on läpinäkyvä naamari, joka asetetaan potilaan nenän ja suun päälle, yksisuuntainen venttiili, johon puhalletaan ja joka suojaa bakteereilta ja viruksilta, ja happiliitäntä, jonka kautta voidaan antaa lääkehappea. Se sopii sekä lapsille että aikuisille.

Elvytyssuoja on läpinäkyvä, joten tajuttoman henkilön eritteet ja veri on helppo nähdä. Elvytyssuojaa käytetään kahden käden tekniikalla, jotta puhallettava ilma ei vuotaisi pois elvytyssuojan ja potilaan kasvojen välistä.

Elvytyssuoja

Paina tästä – ja katso, miten elvytyssuojaa käytetään.
1. Asetu polvillesi tajuttoman henkilön hartioiden viereen. Ota elvytyssuoja kotelosta ja avaa naamari työntämällä sisäpuolelta. Aseta venttiili suukappaleeseen. Elvytyssuojan asennus
2. Aseta naamarin alareuna tajuttoman henkilön alahuulen ja leuan välissä olevaan koloon. Aseta naamarin muu osa potilaan suun ja nenän päälle. Jos naamarissa on joustava nauha, sen voi asettaa potilaan pään taakse niin, että naamari pysyy paikallaan antaessasi painelu-puhalluselvytystä.
3. Paina naamarin alaosa kasvoja vasten ja nosta samalla leukaa. Paina naamarin yläosaa henkilön kasvoja vasten C-kirjaimen muotoon asetetuilla peukalolla ja etusormella. Taivuta potilaan päätä taaksepäin niin, että ilmatiet avautuvat, kun annat puhalluksia. PPE elvytyssuojan avulla
4. Puhalla tasaisesti suukappaleeseen, kunnes rintakehä nousee. Pidä ote ja tee toinen puhallus.

Advanced Safety Vest

Advanced Safety Vest

Pysy näkyvissä ja tarvikkeet saatavilla

Tämä hohtava ensihoidon huomioliivi pitää henkilökohtaiset varusteesi ja lääkintälaitteet ulottuvillasi. Yhden koon sädettävä malli sopii kaikille. Liivi on suunniteltu suuronnettomuuksien varalle ja se on ergonominen vaihtoehto lääkintähenkilöille, jotka eivät voi tai halua käyttää selkäreppua.

Varmistaa myös liikenteenvalvojien, suojatievahtien, pysäköinninvalvojien, tietyömiehien ja muiden ulkotyöntekijöiden näkyvyyden liikenteen parissa.

Advanced Safety Vest huomioliivin yksityiskohdat:

  • Yksi koko sopii kaikille (vaatteiden päälle), Velcro®-säädöt edessä, olkapäillä ja sivuilla
  • Kaksi järjestelmätaskua edessä pitävät laitteet helposti saatavilla
  • Vetoketjulliset sivutaskut nopeuttavat tavaroiden säilömistä ja esille ottamista
  • Kiinnityspisteet radiolle ja matkapuhelimelle

Lue lisää Advanced Safety Vest huomioliivistä