CA defibrillaattorikaappi

DEFIBRILLAATTORIN SÄILYTYSKAAPPI

Säilytä defibrillaattori käyttövalmiina ympäri vuorokauden

Defibrillaattori tulee säilyttää niin, että se on selkeästi näkyvillä, optimaalisesti suojattuna ja käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa ympäri vuoden.

Optimaalisin sijoituspaikka defibrillaattorille on ulkona säilytyskaappissa, jossa defibrillaattorin säilytyslämpötila on aina käyttöturvallisuuden kannalta oikea.

Pidä defibrillaattori käyttövalmiina ja rekisteröi laite verkkopalveluun www.defi.fi

 

Käypä hoito 2015 elvytysohjeistus

Käypähoito 2015 suosittelee, että defibrillointi tulisi suorittaa 5 minuutin kuluessa elottomuuden toteamisesta hoitolaitosten ulkopuolella. Suositus rohkaisee hyödyntämään teknologiaa ja kehittämään järjestelmiä, jotka edistävät nopean maallikkoelvytyksen aloittamista ja neuvovan defibrillaattorin saamista potilaan luokse. Maallikoille tarkoitetut neuvovat defibrillaattorit tulee merkitä kansainvälisellä symbolilla.

Tapauskohtaisesti on arvioitava, tuleeko defibrillaattori sijoittaa julkiseen tilaan vai onko tämä erityisistä syistä epätarkoituksenmukaista.

 

AED kyltti

 

Cabix outdoor -defibrillaattorikaappi

CABIX outdoor -defibrillaattorikaappi

Hälytyksellä ja valvonnalla varustettu defibrillaattorikaappi ulkokäyttöön.

Cabix Outdoor -defibrillaattorikaapin teknologia huolehtii siitä, että defibrillaattori on aina suositusten mukaisissa olosuhteissa ja aina paikallaan kaapissa ja valmiina käyttöön. Jos defibrillaattorissa ilmenee vika, kaappi ilmoittaa siitä.

Cabix Outdoor on valaistu joka puolelta. Se parantaa laitteen näkyvyyttä ja tuo defibrillaattorin sijainnin paremmin ihmisten tietoon. Tämä myös vähentää sen etsimiseen käytettävää aikaa, millä voi olla sydänpysähdyksen yhteydessä ratkaiseva merkitys.

Parempi näkyvyys. Integroitu huomiokyltti ja valaistut AED-logot parantavat laitteen näkyvyyttä. Näin ihmiset tietävät paremmin defibrillaattorikaapin sijainnin – mikä vähentää defibrillaattorin etsimiseen kuluvaa aikaa.

Esteettinen muotoilu. Tanskassa suunniteltu kaappi edustaa funktionaalista ja nykyaikaista muotoilua, joten se sopii erilaisiin ympäristöihin. Kaappi on valmistettu Tanskassa.

Energiaa säästävää teknologiaa. Ainutlaatuinen ja innovatiivinen eristys ja energiaa säästävä teknologia vähentävät käyttökuluja ja ympäristön kuormitusta.

Valvonta. Älykäs ohjattu valvontatekniikka antaa sekä äänimerkin että visuaalisen hälytysmerkin, mikäli kaapissa tai defribrillaattorissa ilmenee vika tai mikäli defibrillaattori otetaan ulos kaapista.

Hälytys. Kun defibrillaattorikaappi avataan, siitä kuuluu korkea hälytysääni, joka kiinnittää ympärillä olevien ihmisten huomion ja ilmaisee, että kyseessä on hätätilanne.

Ilmastointijärjestelmä. Integroitu ilmastointijärjestelmä poistaa kosteutta ja huolehtii siitä, että defibrillaattorin lämpötila on aina suositusten mukainen, jotta se on aina valmiina käyttöön.

ESITE

Cabix Outdoor -esite

CABIX INDOOR defibrillaattorikaappi

Defibrillaattorikaappi sisäkäyttöön hälytykselä ja pariston varauksen ilmaisimella.

Cabix defibrillaattorikaappi on suunniteltu tarjoamaan enemmän, kuin aioastaan laitteen säilyttäisen.

Cabix defibrillaattorikaappi on kehitetty erityisesti painottaen näkyvyyttä ja laitteen nopeaa saatavuutta käyttöön, koska jokainen sekunti on arvokas sydänpysähdyspotilaan auttamisessa.

Defibrillaattorin tulisi aina olla toimintavalmiina ja defibrillaattorikaapin on tuettava laitteen toimintaa. Cabix kehittää jatkuvasti entistä kehittyneempiä defibrillaattorikaappeja, joiden avulla voidaan helpommin valvoa defibrillaattoreiden toimintavalmiutta. Toimintojen avulla defibrillaattori on saatavilla nopeasti käyttöön ja pelastaa ihmishenkiä. Samanaikaisesti minimoidaan aikaa, jota käytetään defibrillaattorikaapin ja laitteen tarkastamiseen.

Cabix defibrillaattorikaappi on modernia pohjoismaista designia, joka soveltuu erilaisiin kohteisiin.

Cabix Indoor defibrillaattorikaapin edut

 • Integroidut opasteet
 • Hälytystoiminto
 • Näkyvyys
 • Ympäristöystävällinen
 • Helposti avattava
 • Virransäästötila
 • Pariston varauksen ilmaisin
 • Toimiva kokonaisuus

ESITE

Cabix Indoor -esite

CABIX Indoor defibrillaattorikaappi

 

CA defibrillaattorikaappi

CA-DEFIBRILLAATTORIKAAPIT

Lujat ja säänkestävät kaapit ulkokäyttöön. Useita malleja.

Lujat ja säänkestävät CA-defibrillaattorikaapit tarjoavat parhaan mahdollisen suojan päivällä ja yöllä – ympäri vuoden.

Kaapit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ne ovat lämpöeristettyjä, ja niissä on lämpölasiluukku. Termostaattiohjattu lämmitysvastus suojaa defibrillaattoria +50 °C – -20 °C:n lämpötiloissa. Kaikissa malleissa on tuuletuspuhallin, valot sekä hälytyssireeni.

CA-kaappeja on neljää eri mallia:

 • CA HSS100 – ilman lukkoa
 • CA HSS100GSM – ilman lukkoa. GSM-toiminto
 • CA HSS101GSM – ilman lukkoa. AED-/defibrillaattorianturi, GSM-toiminto ja vilkaisutoiminto

ESITE

CA defibrillaattorikaappi -esite

Aivia

Hälyttimellä varustettu kaappi defibrillaattorin sisä- ja ulkosäilytykseen.

Aivia-defibrillaattorikaapit on valmistettu lujasta ja turvallisesta ABS-muovista. Kaapin väri on defibrillaattorien merkintäohjeen mukaisesti vihreää ABS-muovia (EU:n virallinen turvaväri) ja läpinäkyvä luukku murtoturvallista polykarbonaattia. Luukun avaaminen laukaisee hälytyksen varoittaen hätätilanteesta.

Aivia 100 ‑defibrillaattorikaappi (hälytys)
Kaappi defibrillaattorin sisäsäilytykseen. Defibrillaattorikaapin hälytys aktivoituu, kun luukku avataan.

Aivia 200 ‑defibrillaattorikaappi (hälytys, lämmitys ja tuuletus)
Kaappi defibrillaattorin ulkosäilytykseen. Aivia 200 ‑kaappi pystyy pitämään lämpötilan nollan yläpuolella jopa -20 °C:n ulkolämpötilassa. Defibrillaattorikaapin hälytys aktivoituu, kun luukku avataan.

ESITE

Aivia defibrillaattorikaappi -esite

 

Aivia defibrillaattorikaappi

ZOLL defibrillaattorikaappiZOLL defibrillaattori seinäkiinnike ja kantolaukku

ZOLL

Säilytysratkaisut sisätiloihin

Valikoimassamme on useita erilaisia ZOLL-säilytysratkaisuja sisäkäyttöön.

Seinäkaappi (hälytys)

Säilytä defibrillaattoria hälytystoiminnolla varustetussa ZOLL-seinäkaapissa. Teräksestä valmistettu kaappi on tarkoitettu sisäkäyttöön. Hälytys aktivoituu, kun luukku avataan.

Mitat (l x k x s): 44,4 x 44,4 x 23 cm

Seinäkiinnike

Ripusta defibrillaattori vapaasti saataville tyylikkääseen ZOLL-seinäkiinnikkeeseen. Näin defibrillaattori on näkyvillä ja helppo ottaa mukaan sydänpysähdystapauksen yhteydessä. Seinäkiinnike sopii ainoastaan ZOLL AED Plus ‑defibrillaattorille.

Laukku

Säilytä ZOLL AED Plus ‑defibrillaattoria kätevässä kantolaukussa. Näin laite on aina valmiina mukaan otettavaksi tositilanteessa. Laukku on nailonia ja siitä löytyy  tasku ylimääräisille elektrodeille.